Gönderen Konu: 2010 Japon Yılı İzmir Etkinlikleri  (Okunma sayısı 175 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Crystal

• Aluminia Ekibi
  • Ni - 二
  • *
  • Herkesin Mokona'sı olsun^^
2010 Japon Yılı İzmir Etkinlikleri
« : Şubat 21, 2010, 04:28:40 ÖS »
Peki tamam az bi yerinde anime olayı geçiyo ama demeden olmaz ki a aa:P İzmir'de olanlara da sesleniyoruum! Herşey İstanbul'da zaten daha geçen Kıman'ın okulunda bi etkinlik varmış ya resmen kıskandım:D İşte bu yıldan nasibini az da olsa alabilecek galiba İzmir.
Biliyosunuzdur ama olsun burda da konuşulsun. İlki Naruto bazlı bişey:D Gerçi ben izlemedim ama olsun bi çeşit yönelmeye sebep olur:D

Hajime KAMEGAKI - Anime Semineri ve Gösterimi (İzmir)

İzmir Japon Filmleri Festivali 2010

Bu da ne yazık ki gitme ihtimalimin düşük olduğu festival. 29'u sınavım var lanet olsun, bu hafta uyumazsam belki yapabilirim ama:D

Çevrimdışı spartiate

• Aluminia Ekibi
  • Yon - 四
  • *
  • Never again...
    • AMT
Ynt: 2010 Japon Yılı İzmir Etkinlikleri
« Yanıtla #1 : Şubat 21, 2010, 05:29:54 ÖS »
fırsat bulursam damlayabilirim bende:)
Once, someone tried to tell Jack Bauer a "knock knock" joke. Jack Bauer found out who was there, who they worked for, and where the goddamned bomb was.

Çevrimdışı Crystal

• Aluminia Ekibi
  • Ni - 二
  • *
« Yanıtla #2 : Şubat 21, 2010, 07:23:40 ÖS »
Nerelerdesin ki sen, Vudu da mı yok a a İzmirde tek miyim ki:D Zaten 1 marttakine giderim de, diğeri muamma! O değil, Nobuo Uetmasu falan gelse ooooy Tetsuya Nomura da olur biterim :korsan :korsan

Çevrimdışı ageha

• İchi - 一
  • *
« Yanıtla #3 : Mart 02, 2010, 08:42:53 ÖÖ »
ben etkinliğe katıldım fena değildi XD yalnız katılımın bu kadar az olacagını beklemiyordum  :zetsubou animenin sonlarına doğru konferas salonunun 4 te üçü insan kaldı  :shinu: dahası hajime sasukenin gayliğini kabul etti hepimiz koptuk XD

Çevrimdışı Crystal

• Aluminia Ekibi
  • Ni - 二
  • *
« Yanıtla #4 : Mart 02, 2010, 11:18:19 ÖS »
Ahah ben de vardım :D Makinenin şarjı biteyazdığından çok az foto çekebildim, hepsi bulanık hep böyle oluyo-_- İstanbul'a giriş bulunamazken burdaki feciydi ama>.> Adamcağız da sıkıldı. Ama yarıldııım, "bunu japonyada söylediğimi duyarlarsa kötü şeyler olabilir. Ama bence de öyle:D" Komik ve şirin bi adamdı:D

Çevrimdışı ageha

• İchi - 一
  • *
« Yanıtla #5 : Mart 03, 2010, 08:20:21 ÖÖ »
belki birbirimizi görmüşüzdür cyristal ^^ saçıma siyak dantelden bi şerit bağlamıştım, elimde soul souciety eldiven vardı XD arada sacma sorular denk gelsede yinede bizimki daha iyi olmuş sanırım  :piku istanbul seminerinden bir yazı; http://asabigus.wordpress.com/2010/03/02/hajime-kamegaki-semineri/ yazıdan cıkardığım kadarıyla millet boş zamanını gecirmek için gelmiş :D haftasonu kalabalığı XD
« Son Düzenleme: Mart 03, 2010, 08:24:26 ÖÖ Gönderen: lovett »

Çevrimdışı Voodoo_baby

• İzmir alev alev tatil istiyoree :/
  • Yönetici
  • nana - 七
  • *
  • Yorgun savaşçı -_-'
« Yanıtla #6 : Mart 03, 2010, 02:45:00 ÖS »
Ahahha yazının tamamını okuyamadım gözüm korktu XD Bende gitmeyi çook istiyordm :/ ama onlarda izmirde yapacak günü seçmiş peeeeh :/
gıç gıç gıç gııık *surpriseee* (D)

Çevrimdışı Crystal

• Aluminia Ekibi
  • Ni - 二
  • *
« Yanıtla #7 : Mart 03, 2010, 09:42:16 ÖS »
Burda sorulardan biri de benziyodu aslında İstanbul'da sorulana. "Bu yıl kapsamında Türk bir karakteri de kullanmayı düşünür müsünüz?" diye. Ben de üşendim şimdi okumaya ha. Tabi salonun boş olmasında reklamın ve günün de etkisi vardı bence de. Vudu da geleydii:P Aay görmedim ya eldiveni görseydim incelerdim büyük ihtimalle:D En son fotoğraf çektirirken el işareti yapan bir kız varsa o da bendim:D

Çevrimdışı ageha

• İchi - 一
  • *
« Yanıtla #8 : Mart 03, 2010, 10:13:38 ÖS »
en son ağaç dikiminde cekildise fotoğraf bende ona katılmadım XD eldivenin halihazırda fotoğrafı var pek ayrıntılı deil ama burdan gösterebilirm XD http://ayzzu.deviantart.com/ resimler biraz dandrik XD cosplayide en son parti gibi bişey düşünüyordm yarışma yaptılar misa lar klasikti ama sağdan ilk 3 ün tasarımını beğendim  :kyaa:

Çevrimdışı Kıman

• San - 三
  • *
« Yanıtla #9 : Mart 06, 2010, 11:38:11 ÖÖ »
Güzelmiş ya. Keşke ben de katılabilseydim. İzmir'de olup da gidemeyen arkadaşları da buradan kınamayı ihmal etmiyorum. Ben bu yaz Japonya'ya gitmeyi düşünüyorum ama kısmet işte (yohohoho). Şimdiden yen biriktirmeye başladım :D
I am a motherfucker
You niggaz dont fuck wit old guyz

Çevrimdışı yuuki_cross

• İchi - 一
  • *
« Yanıtla #10 : Mart 07, 2010, 04:30:03 ÖS »
Valla ben Sera'yla Ankara'dakine gittim azıcık hayal kırıklığı oldu. Zaten akşam yapılan konsere de kalmadık.  En iyi tarafı Sera-chan'in 1.5 tb lık anime arşivine sahip olmam oldu XD *arşivi düşündükçe azar* XD
Ve de Sera'da kaldığım süre boyunca  birlikte geçirdiğimiz harika bikaç gün  :evil:

GoogleTagged